Fakultet za biofarming ostvaruje studije usmerene ka sticanju znanja i veština potrebnih za profitabilnu poljoprivrednu proizvodnju, korišćenjem obnovljivih prirodnih resursa, uz zaštitu životne sredine, očuvanje izgleda ruralnih područja i kulturnog nasleđa. Uspostavljanjem razvojnih procesa na konceptu održive poljoprivrede usklađuje se način korišćenja prirodnih resursa, biodiverziteta i energije u skladu sa njihovim specifičnostima.

Utemeljen na nauci, Fakultet za biofarming je postao lider u integrisanom istraživanju i obrazovanju koje je harmonizovano sa Bolonjskim procesom, omogućava studentima uključivanje u evropski visokoškolski obrazovni prostor i obezbeđuje nacionalno prepoznatljiv diplomski i poslediplomski program u poljoprivrednoj edukaciji.

Studenti Fakulteta za biofarming imaju priliku da slušaju predavanja poznatih domaćih i inostranih profesora, a stručnu praksu obavljaju na poljoprivrednim imanjima i farmama, kao i u naučnim ustanovama i kompanijama u Srbiji. Svršeni studenti su kvalifikovani da organizuju sve oblike organske i konvencionalne poljoprivredne proizvodnje.

info

upis (1)

studijski (1)

testovi (1)

konkurs (1)

akreditacija (1)

infocentar

kontakt