01

Godišnja nagrada Udruženja novinara za poljoprivredu Srbije „Agropress“ profesoru našeg fakulteta doc. dr Nenadu Đuriću za unapređenje proizvodnje žita u 2017. godini.

 

Udruženje novinara za poljoprivredu AGROPRESS je povodom 13. godina postojanja i rada dodelilo nagrade i priznanja novinarima, predstavnicima udruženja poljoprivrednika i kompanija. Na skupu je učestvovalo oko 150 najznačajnijih predstavnika udruženja poljoprivrednika, kompanija, novinara i institucija. Najbolji su nagrađeni nagradama i priznanjima, među kojima je i profesor Fakulteta za biofarming doc. dr Nenad Đurić za unapređenje proizvodnje žita u 2017 godini.

Događaju je prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Senad Mahmutović, koji je ovom prilikom pozdravio aktivnosti AGROPRESS-a, čestitao nagrađenima i najavio veće aktivnosti resornog ministarstva u predstojećoj godini.

Svečanoj dodeli nagrada i priznanja, prisustvovala je i ambasadorka Indije u Srbiji Nj. E. Narinder Čauhan, koja je najavila veću saradnju između Indije i Srbije u predstojećem periodu u oblasti poljoprivrede.

Slika 02